»HENT BROCHUREN«

Kampagnens budskab er ”TAL T1L UNGE DER SPILLER”.

Vi har valgt dette budskab, da det har en dobbelt betydning i forhold til, hvad vi ønsker med denne kampagne. Nemlig at formidle en viden og information om de tal, som ligger bag unges forbrug af pengespil, samt at de unge får en oplevelse af, at forbruget af pengespil er noget de kan tale åbent om!


Det er helt omkostningsfrit for jer at deltage i kampagnen og vi håber derfor meget, at I ville støtte op om dette budskab og hjælpe de unge på rette vej, så de ikke når ud, hvor de ikke længere kan bunde.

 

Vi ved fra diverse undersøgelser, at unge og pengespil er en yderst relevant problemstilling. Hvor konsekvenserne af overdrevet forbrug af pengespil blandt dem kan forårsage frafald på ungdomsuddannelserne, social isolation og andre personrelaterede problematikker.

 

Kampagnen er lanceret af Frederiksberg Centeret

Ønsker du yderligere information eller viden herom,
er du meget velkommen til at ringe til os på 3321 7300
eller skrive på ludo@frederiksberg-centeret.dk

BEMÆRK » Kampagnen er slut, men kontakt os gerne for lignende eller nye tilbud...

Det vi tilbyder jer:
1. 
Et foredrag af 45min varighed på jeres erhvervsskole eller gymnasium, hvor en behandler kommer ud og taler om de erfaringer og viden der er på området. I foredraget vil der også blive lagt op til en debat blandt de unge om, hvilke risici der kan være forbundet med pengespil.

2.
I forbindelse med foredraget vil vi have udarbejdet en ”Førstehjælpskasse”, som I kan have liggende til eget forbrug. Kassen vil indeholde forskellige materialer som eleverne kan bruge og drage viden og information af.

3. 
En informationsdag for udvalgte elevrepræsentanter, hvor de får mulighed for at tilegne sig viden om pengespil og redskaber til at forholde sig til studiekammeraters eventuelle problematiske forbrug af pengespil. Derudover inviterer vi også uddannelsesledere, rektor og andre interessererede til en informationsdag om emnet på Frederiksberg Centeret.